De aankoop van een eigen huis. Voor de meeste mensen is het de grootste uitgave in hun leven. Dan gaat u niet over één nacht ijs. Aan de andere kant is snel beslissen vaak noodzakelijk. Met een goed financieel advies en eventuele begeleiding bij de aan- of verkoop van uw huis, bent u al een stap dichter bij uw droomhuis.

Wij kennen uw persoonlijke financiële situatie in combinatie met uw toekomstwensen. Wij kennen ook de hypotheekmarkt, en zijn uw gids in het doolhof van hypotheekvormen en -tarieven. Ons advies is toekomstbestendig. Zijn er veranderingen in uw gezinssituatie of de wet-en regelgeving? Wij informeren u tijdig en compleet wat het voor ú betekent. Ook checken we regelmatig of uw hypotheek nog up-to-date is.

Behalve een nieuwe hypotheek adviseren we u ook graag bij het oversluiten van uw hypotheek of als uw rentevastperiode afloopt. We zijn vooraf helder over de kosten en zetten onze ervaring graag in om voor u het beste resultaat te bereiken. Op het gebied van hypotheken zijn wij een zekerheid!

Go to top